Prosba o pomoc :) - etykieta krakow

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marcin76
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2005.11
    • 235

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi
    Zatem jak narazie tylko dwa Krakowy i Okocim z Wieliczki są godne uwagi co do reszty to cóż rozczarujesz się!
    Cororo, chyba nie zwróciłeś uwagi na rozlewnie na czerwonym Cieszynie ...

Comment

• magdolek
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2007.11
      • 18

Podziwiam jak szybko ogladacie Powiecie mi cos o etykiecie ze zdjecia 'krakow1'? Piwo eksportowe krakowski browar Jana Gotza? nie znalazlam jej, zle szukalam?

Comment

• cororo
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2003.04
        • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin76 Wyświetlenie odpowiedzi
        Cororo, chyba nie zwróciłeś uwagi na rozlewnie na czerwonym Cieszynie ...
        Istotnie do ciekawych zaliczyć można jeszcze dwa Cieszyny sugerowałem się wzorem

Comment

• arcy
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2002.07
          • 7538

Sądząc po tym, kto wypowiada się w tym temacie, wpadł Ci w ręce Magdo łakomy kąsek

Jeśli nie chcesz, zbierać, wystawiaj na allegro. Byle nie wszystko na raz
          Last edited by arcy; 2007-11-16, 19:33.

Comment

• Cooper
            Pułkownik Chmielowy Ekspert
            🍼🍼
            • 2002.11
            • 6056

Dopiero teraz przyciąłem owe skany. Potwierdzam iż to co przedmówcy określili jako ciekawe wzory jest wg mnie również ciekawe i tylko to. Pozostałe etki nie są białymi krukami ale też nie są najgorsze.
            Magdolek , tutaj masz trochę historii browarnictwa krakowskiego. Poczytaj sobie zanim zdążysz się tego pozbyć
            Browar w Krakowie na ul. Lubicz :

ogólnie o browarach w Krakowie (było więcej niż tylko ten !)
            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• magdolek
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2007.11
              • 18

Ciezko mi ogarnac wszystkie posty tego forum dlatego tez dziekuje za podsylane linki bardzo mi pomagaja Dziekuje Cooper

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 23927

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magdolek Wyświetlenie odpowiedzi
                Witam
                Chcialabym prosic wszystkich forumowiczów o pomoc odnosnie pewnej kolekcji etykiet ktorych stałam sie dodam przypadkowo włascicielka. Poczatkowo myslalam ze sa to nic nie warte etykiety ale im dluzej szukam informacji w internecie tym trudniej jest mi cos znalesc ;/ wiekszosci etykiet nie znalazlam ;/
                to pododawaj proszę brakujące etykiety do działu kolekcjonerskiego (bądź galerii jeśli dany browar jeszcze nie dodany), żeby uzupełnić owe braki w Browar.Bizie.
                - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• magdolek
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2007.11
                  • 18

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
                  to pododawaj proszę brakujące etykiety do działu kolekcjonerskiego (bądź galerii jeśli dany browar jeszcze nie dodany), żeby uzupełnić owe braki w Browar.Bizie.
                  Oczywiscie , juz w dziale kolekcjonerskim są dwie etykiety 'piwo eksportowe' krakowskiego browaru Jana Gotza, oraz 'piwo okocimskie marcowe' rozlewni Wieliczka wieczorkiem dodam cos jeszcze.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23927

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magdolek Wyświetlenie odpowiedzi
                    Oczywiscie , juz w dziale kolekcjonerskim są dwie etykiety 'piwo eksportowe' krakowskiego browaru Jana Gotza, oraz 'piwo okocimskie marcowe' rozlewni Wieliczka wieczorkiem dodam cos jeszcze.
                    dzięki, jeszcze po powrocie z wyjazdu nie dokopałem się do wszystkich nowości
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• magdolek
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2007.11
                      • 18

Chcialabym dodac nastepna etykiete do działu kolekcjonerskiego jednak mam problem z podaniem orientacyjnego roku, czy moglabym prosic o pomoc?
                      Attached Files

Comment

• toto
                        Kapitan Lagerowej Marynarki
                        • 2006.12
                        • 949

Analogiczne z rozlewni w Istebnej są podawane z lat 1933-1935. Ogólnie będą to lata trzydzieste XX w.

Comment

• magdolek
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2007.11
                          • 18

Widzialam podobna etykiete z data 1925, wiec troszke mnie to zmylilo. Moze podam 1933? ;]

Comment

Przetwarzanie...
                          X