Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo
Wyświetlenie odpowiedzi
Prosba o pomoc :) - etykieta krakow
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin76 Wyświetlenie odpowiedziCororo, chyba nie zwróciłeś uwagi na rozlewnie na czerwonym Cieszynie ...
Comment
-
-
Dopiero teraz przyciąłem owe skany. Potwierdzam iż to co przedmówcy określili jako ciekawe wzory jest wg mnie również ciekawe i tylko to. Pozostałe etki nie są białymi krukami ale też nie są najgorsze.
Magdolek , tutaj masz trochę historii browarnictwa krakowskiego. Poczytaj sobie zanim zdążysz się tego pozbyć
Browar w Krakowie na ul. Lubicz :
ogólnie o browarach w Krakowie (było więcej niż tylko ten !)
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magdolek Wyświetlenie odpowiedziWitam
Chcialabym prosic wszystkich forumowiczów o pomoc odnosnie pewnej kolekcji etykiet ktorych stałam sie dodam przypadkowo włascicielka. Poczatkowo myslalam ze sa to nic nie warte etykiety ale im dluzej szukam informacji w internecie tym trudniej jest mi cos znalesc ;/ wiekszosci etykiet nie znalazlam ;/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzito pododawaj proszę brakujące etykiety do działu kolekcjonerskiego (bądź galerii jeśli dany browar jeszcze nie dodany), żeby uzupełnić owe braki w Browar.Bizie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika magdolek Wyświetlenie odpowiedziOczywiscie , juz w dziale kolekcjonerskim są dwie etykiety 'piwo eksportowe' krakowskiego browaru Jana Gotza, oraz 'piwo okocimskie marcowe' rozlewni Wieliczka wieczorkiem dodam cos jeszcze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment