problem z kapslami wzmacniacza

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • wzmacniacz
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2002.06
    • 143

problem z kapslami wzmacniacza

Prośba do kolekcjonerów o pomoc w zidentyfikowaniu kilka kapsli jakie mam w swojej kolekcji a nie moge ich umiejscowić. Zalezało by mi na informacji :nazwa browaru oraz miejscowość z jakiej jest browar no i państwo!
    Attached Files
  • wzmacniacz
    • 2002.06
    • 143

kolejna fota
    Attached Files

Comment

• wzmacniacz
      • 2002.06
      • 143

i na razie ostatnia
      Attached Files

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛
        • 2002.07
        • 14999

3 azjatyckie - japońskie mikrusy ale nazwy Ci nie podam
        seria ze stateczkami, Szwajcaria, browar mo.ze podam później, teraz nie pamiętaj chyba, że mnie ktoś ubiegnie

jeden japoński kapsel masz już rozszyfrowany
        Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2007-12-03, 11:56.
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• toto
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2006.12
          • 949

Uster - Szwajcaria, miasto Uster, kanton Zurich (browar Uster-Brau zamknięty 1978)

Comment

• wzmacniacz
            • 2002.06
            • 143

Dziękuje za pomoc! Kapsle juz trafiły na właściwe miejsca! Może ktoś jeszcze coś by rozszyfrował ??

Comment

Related Topics

Collapse

• medic071
              Sprzedam Kamionkowskie Jasne, Miodowe i Korzenne – butelki z etykietami i kapslami
              medic071
              Dzień dobry,

Posiadam na sprzedaż butelki wraz z etykietami piwa Kamionkowskiego z 2012 roku.
              Jasne, miodowe i korzenne.
              Chętnie się podzielę....
              2023-07-26, 13:21
            • dadek
              Niemcy, Kassel, Untere Königsstraße 60, Bierstube am Stern
              dadek
              Bardzo wesołe miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
              2024-09-03, 03:09
            • Dermid
              'Częściowa' identyfikacja (San Miguel)
              Dermid
              Witam,
              liczę na Waszą pomoc, gdyż mam pewien problem z identyfikacją kapsli San Miguel (dokładniej producenta, czyli firmę, oraz kraj pochodzenia). Szukam na różnych stronkach z kapslami informacje dotyczące kapsli San Miguel i różne strony podają inne informacje, przez co nie mam...
              2020-02-23, 16:03
            • Prusak
              Łotwa, Cēsis, Rīgas iela 7, Cafe 7 Bar
              Prusak
              Lokal na niewielkim skwerku między główną uliczką starej Kiesi i Valņu iela, tak że adres ma czysto fromalny charakter (można go umiejscowić na dobrą sprawę aż przy trzech ulicach). Warty odnotowania dla swojej kameralności i dla lanego, świeżego piwa Raiskumietis z pobliskiego Raiskum....
              2019-08-25, 20:53
            • dadek
              Žíznivý dromedár, IPA 13°
              dadek
              Alkohol 5,5%.
              Barwa ciemniejszej miedzi, piwo prawie klarowne, jedynie lekko opalizuje.
              Piana super gęsta, oczka drobniuteńkie ale nie było jej zbyt dużo - około 2 cm. "Firanka" na szkle zostaje nieprzerwana, choć na powierzchni tylko obrączka przy ściance.
              W zapachu...
              2019-03-04, 23:36
            • Loading...
            • Koniec listy.
            Przetwarzanie...