Zgodnie z tym co zamieściłem w temacie, znalazłem niedawno w warsztacie otwieracz o dość klasycznym kształcie, ostro skorodowany. Po obu stronach ma napis "Ponarther Bier", może ktoś słyszał kiedyś o takim browarze. Byłbym wdzięczny za informacje.
Znalazłem otwieracz "Ponarther Bier", może ktoś wie coś o tym browarze.
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
W północnej Hesji zbyt wielu browarów nie znajdziemy, a do policzenia takich średniej wielkości nie są potrzebne nawet wszystkie palce jednej ręki. Hütt, z tradycją warzenia od 1752 roku i produkcją około 80 tyś. hl rocznie, jest więc rodzynkiem na tym terenie. Browar mieści się tuż...
-
Channel: Niemcy
-
-
Bardzo wesołe
miejsce w samym centrum Kassel. Główne skrzyżowanie tramwajowe (gwiazda czyli Stern, rozjazdy w każdym kierunku), ruch tramwajów całodobowy. Nigdzie nie znalazłem godzin otwarcia/zamknięcia, o każdej porze dnia/nocy gdy przejeżdżaliśmy było otwarte (przynajmniej w sierpniu...
-
Channel: Niemcy
2024-09-03, 03:09 -
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Galanta to miasto które znam tylko z okien pociągu, gdy jadąc na trasie Bratysława- Budapeszt, dziesiątki razy już się przez nie przejeżdżało. Tym razem miałem motywację by do niego zaglądnąć. Już przed dworcem przechodząc obok osób czekających na pociąg, zostałem utwierdzony w...3 Photos
-
Channel: Słowacja
-
-
Doroczna impreza przedświąteczna u Wojtka Frączyka w browarze Widawa. Dla piwowarów i nie tylko. Od 17?
https://www.facebook.com/BrowarWidawa...Start2024-12-21Koniec2024-12-21AdresChrząstawa Mała, Wrocławska 97, Browar Widawa-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-12-16, 22:09 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment