Identyfikacja dropcatchera
Collapse
X
-
Wymiana z kolekcjonerem podstawek który bibułek nie zbiera., O wiek tej rozetki nie pytałem. najpierw chciałem ustalić czy to piwna czy nie.Ostatnia zmiana dokonana przez Maremali; 2024-05-13, 21:18.
-
-
Kolego Maremali a jeśli można zapytać gdzie trafiłeś na ten fant? Ustalałeś mniej więcej jego "wiek"?
-
-
Bierverlag oznacza skład, magazyn piwa. Taki rodzaj jakby hurtowni pośredniczący w handlu piwem.Ostatnia zmiana dokonana przez SupeR_PiwosZ; 2024-05-12, 18:57.
Leave a comment:
-
-
Cześć, Mam pytanie co znaczy Bierverlag, czy to jest hurtownia czy może rozlewnia. Ostatnio trafiłem taką rozetkę i nie wiem czy ją zaliczyć do piwnych czy niepiwnych. Nie ma pojęcia czy w tym Getranke konbinacie mieli do czynienia z piwem czy tylko z wodą mineralną i napojami bezalko.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jerzy1960 Wyświetlenie odpowiedziAustria ? Jaki browar ?
Najprawdopodobniej Czechy, Browar w Brnie.Ostatnia zmiana dokonana przez Jerzy1960; 2015-10-26, 21:07.
Leave a comment:
-
-
das Bier von hier
das Bier von hier
Znalazłem:
Pott's Brauerei
In der Geist 120
59302 Oelde
Bundesland: Nordrhein-Westfalen
Gegründet: 1769
Leave a comment:
-
-
Proszę o kontakt na pk1967@o2.pl to podeślę jakież zdjęcia dropcatcherów. Ja zbieram etykiety piwne z całego świata więc możemy się ewentualnie wymienić.
Leave a comment:
-
-
unser gutes heimatbier...
unser gutes heimatbier...
Znalazłem:
Bierbrauerei Fridolin Mall
Eschelbronner Straße 23
74909 Meckesheim
Bundesland: Baden-Württemberg
Gegründet: 1870
Leave a comment:
-
-
Auf unser Land - auf Euer Wohl !
Auf unser Land - auf Euer Wohl !
Znalazłem:
Brauerei zur Nette
Hauptstraße 219-221
56575 Weißenthurm
Bundesland: Rheinland-Pfalz
Gründung: 1849
Leave a comment:
-
-
ROSEN PILS to:
Rosenbrauerei Kaufbeuren
Xaver Kraisy GmbH & Co. KG
Hohe Buchleuthe 5
87600 Kaufbeuren
Bundesland: Bayern/Schwaben
Gegründet: 1630 Geschlossen: 2005
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziRosenbrauerei Pößneck ???
Biorę pod uwagę ten browar , ale brak przekonujących argumentów.
Leave a comment:
-
-
Leave a comment: