Mam 2 podstawki Paulaner z serji Mistrzostwo Swiata - z jakiego browaru pochodza, czy Paulaner nie warza w Polske?
Podstawki Paulaner "Mistrzostwo Swiata"
Collapse
X
-
W Polsce na pewno nie.
Być może podstawki były wydane przez dystrybutora, czyli chyba Żywiec Trade.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziW Polsce na pewno nie.
Być może podstawki były wydane przez dystrybutora, czyli chyba Żywiec Trade.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_Shaggy Wyświetlenie odpowiedziW Polsce na pewno nie.
Być może podstawki były wydane przez dystrybutora, czyli chyba Żywiec Trade.
Żywiec Trade wydało 4 podstawki Mistrzostwo Świata do importowanego piwa. Wg zasad te podstawki choć polskie przypisuje się Niemcom. Ja jednak wprowadziłem u siebie kategorię "inne" gdzie wędrują podstawki giełdowe, importerów, rozlewni itd."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dzidek1960 Wyświetlenie odpowiedziDokładnie tak jak napisał Wujcio.
Żywiec Trade wydało 4 podstawki Mistrzostwo Świata do importowanego piwa. Wg zasad te podstawki choć polskie przypisuje się Niemcom. Ja jednak wprowadziłem u siebie kategorię "inne" gdzie wędrują podstawki giełdowe, importerów, rozlewni itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marco Wyświetlenie odpowiedziPowtarzam że Żywiec Trade nie jest wydawcą podstawek, a jest nim Grupa Żywiec. Żywiec Trade zajmuje się dystrybucją piwa, a nie wydawaniem gadżetów reklamowych."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
Comment