mam etykiete i kontre a krawatki brak
Krawatki - zagadki
Collapse
X
-
-
Romper strong jest z tego piwa niby z Popłuczyna. Chiba, że z piw połczyńskich zanim robione były w Połczynie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziRomper strong jest z tego piwa niby z Popłuczyna. Chiba, że z piw połczyńskich zanim robione były w Połczynie.Last edited by pirackamuza; 2009-04-10, 21:11.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Naprawdę Mocne to chyba Męcka Wola ale mineło już troche czasu odkąd przestałem zbierać całą Polskę i trochę zacierają mi się już te wzory w pamięci...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Dzięki wielkie
Męcka Wola zgadza się, a Kielce i Racibórz... no pisałem, że zaćmienie
Została jeszcze ta "wystrzałowa cena"...Last edited by pirackamuza; 2009-04-10, 22:27.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Myślałem, że to piwo łotewskie, ale nie, to jakiś browar z Waszyngtonu.Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
Comment