Witam jestem kolekcjonerem szkła Żywieckiego i prosze Was o pomoc w identyfikacji mojego nowego nabytku będę wdzięczny za kazdą pomoc
Kufel Żywiec
Collapse
X
-
Sorry ale tu nic nie widać, wsadź do środka białą kartkę.
ps uzupełnij profil, dobrze wiedzieć z kim się rozmawiaŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Niezła sztuka niezła. Gość co jeździ po giełdach i wygrywa nagrody chociaż nie jest kolekcjonerem tylko handlarzem i kombinatorem miał taki kufel tz chodzi mi o ten duży dzban ... To była sztuka przedwojenna jaknajbardziej ten twój wydaje mi się że nie jest goryszym okazem ba nawet dużo dużo lepszym bo w zestawieniu z małym : )Last edited by smes; 2008-03-18, 00:02.Zbieram przedmioty związane z Tyskimi Browarami. Jeżeli coś masz, pisz xolay@o2.pl
Comment
-
-
Trochę mi zbyt nowocześnie te kufle wyglądają. Czy to aby nie jest wytwór grawera opisanego w tym poście - http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=74669 ?pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17 Wyświetlenie odpowiedzi...mam rację??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dudzik17 Wyświetlenie odpowiedziale wydaje mi się że każdy z nas taki kufel w swej kolekcji by chciał mieć . mam rację??
Wesołego Jajka!
Comment
-
-
Okropne te podróby. Jak komuś się może takie coś podobać? Przecież tego logo nigdy nie było. Ostatnio zresztą podrabiają sporo kufli, trzeba uważać na "starociach". Pozdrawiam wszystkich zbieraczy polskiego szkła, a badziewie won Zdrowie!
Comment
-
Comment