SAINSBURY'S GERMAN LOW ALCOHOL LAGER - w necie wykopałem, że to Niemcy, a konkretnie Franfkurt
KARLSBIER DE LUXE - wykopane jw. - Union de Brasseries Paris (Francja)
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
A czy dwójka Hombre to przypadkiem nie jest Łask ?
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Hmmm... w przypadku dwójki zasugerowałem Koreb gdyż eta skojarzyła mi się z kowbojską serią (ponoć dość liczną) wyemitowaną przez ten browar na jakąś lokalną imprezkę w stylu country. http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=36202 ale to chyba jednak błędny trop. Możliwe więc że to Austria jak wynikało by z powyżej wskazanego tematu.
Na trójce (na jej dole) podana jest nazwa browaru i nawet jego adres.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment