SAINSBURY'S GERMAN LOW ALCOHOL LAGER - w necie wykopałem, że to Niemcy, a konkretnie Franfkurt
KARLSBIER DE LUXE - wykopane jw. - Union de Brasseries Paris (Francja)
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
A czy dwójka Hombre to przypadkiem nie jest Łask ?
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Hmmm... w przypadku dwójki zasugerowałem Koreb gdyż eta skojarzyła mi się z kowbojską serią (ponoć dość liczną) wyemitowaną przez ten browar na jakąś lokalną imprezkę w stylu country. http://browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=36202 ale to chyba jednak błędny trop. Możliwe więc że to Austria jak wynikało by z powyżej wskazanego tematu.
Na trójce (na jej dole) podana jest nazwa browaru i nawet jego adres.
Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2009-02-28, 21:52.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Następny mikrus na mapie Równego nosi nazwę Stahlberg. Trochę z tym jest zamieszania, gdyż używa się też nazwy Stalewa Hora, co oczywiście znaczy to samo. Raz piszą tak, raz tak... Zostańmy już przy tej pierwszej nazwie, która umieszczona jest na szkle czy podstawkach. Koncept tego przedsięwzięcia...
Wizytę w piwnej stolicy Wołynia, zacząłem od jedynego tam browaru rzemieślniczego.
Ma on swoją siedzibę nieco oddaloną od centrum, w okolicy licznych blokowisk.
Firma Eliteko działa już na rynku od dłuższego czasu, a od początku istnienia to była zwyczajna hurtownia. ...
AF Brew Taproom
Курляндская улица, 48, Санкт-Петербург
Trochę od centrum.
21 kranów, z jednego ciekł bodajże cydr. Plus trochę beczek pozostałości po lipcowym festiwalu.
2 sale z długimi stołami, kuchnia....
Centrum Pitera.
Kawiarnio piwiarnia 20 kranów + butelki, puszki nie tylko z Rosji.
Na ząb raczej nic konkretnego się nie chrupnie. Tylko orzeszki, czipsy i nachosy.
Comment