co dzis dorwalem na szrocie

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pianodive
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.09
    • 56

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi
    co do tego kozła to baba od kturej kupiłem miala chyba 2 lub 3 takie , powiedziała ze przyjedzie za 2 tyg kupic ci go?
    Jasne, że kupić, dzięki!

Comment

• kiszot
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2001.08
      • 8120

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika myhaoi
      ja mieszkam w bielawie to jest naprawde wiocha 30 km od czech, tu są tak tanie zeczy bo jak kobieta nakupuje na flomarkach w niemczecdh i tu przyjezdza to nie wie za ile to sprzedac i sprzedaje za bezcen, a w warszawie wszystko jest drogie

co do tego kozła to baba od kturej kupiłem miala chyba 2 lub 3 takie , powiedziała ze przyjedzie za 2 tyg kupic ci go?

jak pisałem tego posta to niezdązyłem napisac tym co kupilem 2 tyg temu od jakiegos kolecia normalnie jest to moja perełka teraz

paulaner 1l szklany

drugie zdjęcie

dałem za niego 5 złoty

ludzie nie wiedzą co sprzedają
      Ło bosze ale Ty masz szczęście,za bezcen wszystko.A za bezcen to zainwestuj w Firefoxa on za darmo sprawdza byki.
      Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
      1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D

Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
      Mein Schlesierland, mein Heimatland,
      So von Natur, Natur in alter Weise,
      Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
      Wir sehn uns wieder am Oderstrand.

Comment

• myhaoi
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2008.05
        • 66

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pianodive
        Jasne, że kupić, dzięki!
        przypomnij mi mailem albo co, bo ja mam dobrą pamięć ale krótką

Comment

Related Topics

Collapse

• StowarzyszenieAdventure
          Browar Kossocice, Galicja
          StowarzyszenieAdventure
          Dzień dobry,
          szukam informacji lub namiaru gdzie mógłbym coś znaleźć na temat browaru we wsi Kossocice. W katastrze Galicyjskim rok 1850 jest podpisany na mapie, znalazłem też o nim wzmiankę w jakimś spisie ale to tyle. Budynek istnieje do dziś. Dziś to dzielnica Krakowa.
          pozdrawiam...
          2024-10-31, 15:43
        • dadek
          Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
          dadek
          Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
          2024-10-23, 01:37
        • Tumry
          Chmiel dawniej i dziś
          Tumry
          Gdy miałem 8 lat trafiłem do chmielarni - przedwojennego budynku, do którego przywożono ciężarówki świeżo zerwanego chmielu (plantację też mi pokazano) - na końcu cyklu produkcyjnego była prasa wysoka na jakieś 6-8 metrów (czyli jej góra tkwiła gdzieś w otworze sufitu), która wtłaczała...
          2019-09-23, 22:00
        • kaczka116
          Perun, [Hoplala] Ładnie Dziś Wyglądasz
          kaczka116
          Piwo gotowe do oceny
          2019-08-20, 19:58
        • dadek
          Fulda, Wiesenmühlenstraße 13, Brauhaus Wiesenmühle
          dadek
          Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
          2023-10-06, 01:10
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...