Żywiec
Collapse
X
-
O historię pytaj tego, od kogo kufel kupiłeś. Jeśli chodzi Ci o pochodzenie, już napisałem, że lata 30te. Napisy chyba mówią wszystko
Cenę możesz łatwo sprawdzić wystawiając go na zaprzyjaźnionym serwisie aukcyjnym. Ja go wyceniać nie będę, takie rzeczy musisz poddać weryfikacji rynkowi, i tyle. Kufel jest zachowany w pięknym stanie, nadruk nie uszkodzony - ja bym go zostawił na półce i niech stoi i cieszy oko.
Comment
-
-
Na pewno wart więcej niż stówa i na pewno wart mniej niż tysiak. Mówię to chyba obiektywnie bo nie jestem zainteresowany kupnem. Jeśli nie chcesz sprzedać to po prostu olej oferty , jesli chcesz to podana przez Ciebie oferta jest na tyle wg mnie atrakcyjna ze chyba możesz sie obyć bez weryfikacji w "zaprzyjażnionym serwisie aukcyjnym". We "wrogim" - też.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
Comment