prośba o identyfikację - serie Stella Artois

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AJAKS
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.12
    • 46

prośba o identyfikację - serie Stella Artois

Uprzejmie proszę Kolegów Kolekcjonerów o pomoc:
    Chodzi o podstawki z browaru STELLA ARTOIS
    1. Ile sztuk wchodzi w skład serii;
    - FOLKLORE /mam 55 sztuk/
    - RUBENSJAAR /mam 20 sztuk/
    2. Gdzie można zaczerpnąć wiadomości o innych seriach z tego browaru /głównie chodzi mi o ilość sztuk w serii/.
    Dziękuję - pozdrawiam
  • dryx
    † 1966-2017 Piwosz w Raju
    • 2002.04
    • 1735

Musi istnieć jakiś katalog, bo na stronie jednego z kolekcjonerów widziłem jego braki oznaczone numerami. Najlepiej poszukaj na stronie belgijskich kolekcjonerów.

Comment

• Promil03
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.10
      • 2833

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AJAKS
      2. Gdzie można zaczerpnąć wiadomości o innych seriach z tego browaru /głównie chodzi mi o ilość sztuk w serii/.
      Tutaj masz 1732 sztuki podstawek z tego browaru. Może Ci się przyda.

bierdeckel, bier, sammeln, bierdeckelsammler, brauerei, beer, biere, pivo, pivovar, browar, piwo, alt, weizen, pils, posavasos, bolachas de chopp

Comment

• skandal
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.05
        • 1439

Jakieś 2 miesiące temu oglądałem stronę kolekcjonera zdaje się z Belgii, na której były serie Stelli, zdaje się były to pełne serie. Link znalazłem chyba tu na forum. Niestety nie mam już tego adresu chociaż byłem pewien że dodałem do ulubionych Jak uda mi się go odnaleźć- wkleje go tu.

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
          InBev UK, Stella Artois Unfiltered
          Javox
          Niefiltrowana Stella z alko 5.0%

Piana - na dłużej prawie pełna warstewka.
          Lacing - sporo.
          Gaz - średni.
          Barwa - lekko zamglony, opalizujący złoty.
          Aromat - gorzkawa zbożowość.
          Smak - słodkawe i gorzkawe, lekko misiowate, chlebowe, goryczka mocniejsza...
          2024-03-04, 23:40
        • grzeber
          XXVII Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2024
          grzeber
          Kolejny rok na finiszu, trzeba zatem zaanonsować rokroczną Ankietę Kolekcjonerów Podstawek.
          Formularze będą gotowe pod koniec miesiąca, ale już warto zabrać się za układanie oraz liczenie kolekcji. ...
          2024-12-08, 22:30
        • grzeber
          XXVI Ankieta Kolekcjonerów Podstawek 2023
          grzeber
          Rok zbliża się do końca, zatem informuję o nadchodzącej ankiecie kolekcjonerów podstawek.
          Formularze i konkrety pojawią się niedługo, a wszyscy chętni już teraz niech zabierają się do układania kolekcji.
          2023-12-04, 19:44
        • Prusak
          Wielka Brytania, Bristol, 43-45 Corn Street, The Commercial Rooms
          Prusak
          Lokal w centrum Bristolu w neoklasycystyczno-eklektycznym gmachu dawnej giełdy lub trustu. Na środku lokalu, pod pięknie zdobioną kopułą duży prostokątny bar, który można obejść dookoła z wyborem klasycznych angielskich piw i, dla mniej wybrednych, piw koncernowych.
          A zatem:
          ...
          2024-08-29, 20:06
        • ART
          Kupię / przyjmę skrzynki piwne - 10-15 sztuk - Opole i okolice
          ART
          Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
          2022-03-16, 19:56
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...