"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Tak trudno to zrozumieć, uwierzyć??
Myślałem, że są tu spoko ludzie, którzy mogą mi pomóc, doradzić, a tu co ...., kolo nie robisz ty przypadkiem w IPN???
Dzięki za pomoc, temat nieaktualny.
Pozdrawiam!!!
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulugula007
Tak trudno to zrozumieć, uwierzyć??
Myślałem, że są tu spoko ludzie, którzy mogą mi pomóc, doradzić, a tu co ...., kolo nie robisz ty przypadkiem w IPN???
Dzięki za pomoc, temat nieaktualny.
Pozdrawiam!!!
tak na pół etatu nic o sobie wprofilu nie piszesz tylko od razu po rejestracji z aukcją na allegro wyskakujesz . Gdy napiszę że warte to jest 50-100 zł to tyle zallicytujesz ?
Ludzie na tym forum są spoko
pozdrawiwm Ciebie "kolo " cokolwiek to znaczy
Spoko!!!
na paru "forum" jestem ale z takim "podejściem" się nie spotykałem, sorry "antek" ale hańbisz to forum i kładziesz opinię o tych, którzy tu piszą, zbyt szybko wyciągasz wnioski!!!
Czasami wrto zaufać!!!
Pozdrawiam!!!
Idź do Cepelii i zobacz, ile takie coś kosztuje, będziesz wiedział, ile to warte. Miej świadomość, że to jest tylko ozdobne i nie nadaje się do użytku.
Idź do Cepelii i zobacz, ile takie coś kosztuje, będziesz wiedział, ile to warte. Miej świadomość, że to jest tylko ozdobne i nie nadaje się do użytku.
Niekoniecznie tylko ozdobne. Browar Czarnków swego czasu obdarowywał takimi zestawami różnych ludzi np. wojewodów, polityków itp. w zależności od okoliczności (na Polagrach i wręczeniach nagród). Wszystkie beczułki były wyłożone w środku epoksydem i spokojnie można było lać do nich piwo. Taca jak najbardziej nadaje się do użytku (nie tylko do ozdoby), spokojnie utrzyma 6 pełnych kufli.
Piękne to były czasy w B. Cz. kiedy można było sobie pozwolić na takie prezenty. A swoją drogą to już dawno nie widziałam stamtąd nic nowego.
pozdrawiam
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zulugula007
sorry "antek" ale hańbisz to forum i kładziesz opinię o tych, którzy tu piszą, zbyt szybko wyciągasz wnioski!!!
Czasami wrto zaufać!!!
hehehe, słyszysz anteks, hańbisz
zulugula, dlaczego mamy ufać obcym ludziom, którzy nie chcą się nawet przedstawić? he?
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Comment