Prosze o pomoc

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• abernacka
    Radom, Marsz. Ferdynanda Focha 13, Bar Sabat
    abernacka
    Wydawało mi się, że takich miejsc już nie ma w naszym kraju, a tu proszę, uchował się jeden rodzynek w Radomiu. W centrum miasta, od kilku już dekat, w jednej z kamienic, znajduje się piwny bar, w którym to leją na codzień z beczki Belfasta oraz Warkę. Belfast jest polewany za osiem złociszy...
    2025-02-22, 06:17
  • heckler
    Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
    heckler
    Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
    Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
    ...
    2023-03-22, 17:08
  • heckler
    Praha, Římská 2135/45, Římská Pivovar
    heckler
    ŘÍMSKÁ PIVOVAR, tak po zmianie właścicieli obecnie nazywa się stary browar Ossegg. Zmiana dokonała się w połowie tego roku, niestety piwowar pozostał ten sam i piwa jak były, tak dalej kiepskie są. Szkoda, liczyłem na coś nowego, smaczniejszego. Na kranach cztery piwa plus dwa specjały. Skusiłem...
    2024-12-30, 09:20
  • Kamil97
    Fermentacja brewkitu coopersa ustała po 2 dniach
    Kamil97
    Cześć, na wstępie zaznacze, że jestem kompletnym amatorem i prosze o wyrozumiałość oraz porady
    W sobote "nastawilem" brewkit ipa coopers'a, zmierzyłem blg i wynosiło 12. Piwo pięknie i donośnie bulgotwało już w sobote oraz całą niedziele. W poniedzialek rurka nie wydawała...
    2023-04-05, 17:59
  • heckler
    Praha-Nové Město, Vodičkova 682/20, Minipivovar Bohemia Goose
    heckler
    Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
    Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.

Nowa
    ...
    2023-11-08, 13:34
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...