A ten srebrny z orłem i czarny z głową krowy?
Co to za kapsel?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziT3 jest z Rosji, producent "Trekhgornyy Zavod"Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziJeden z kilku większych browarów przemysłowych w Moskwie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedzi"ДB" to piwo "Daleki Wschód" (Dalschiy Vostok), produkowane przez BALTIKĘ (Rosja)
Wisienki to BROUWERIJ VAN HONSEBROUCK Ingelmuster (Belgia)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badejza Wyświetlenie odpowiedziUSA???
Wlk. Brytania???
Jeszcze tylko ten czarny z głową byka (krowy??)Chamstwo w państwie, Panie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziA co tam masz napisane na ząbkach?Chamstwo w państwie, Panie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badejza Wyświetlenie odpowiedziJeszcze tylko ten czarny z głową byka (krowy??)
A tak przy okazji - czy Ty kolego jesteś aby pełnoletni?Last edited by pirackamuza; 2009-10-15, 14:52.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika badejza Wyświetlenie odpowiedziA co do mojej pełnoletności, to skoro jestem na forum i nikt mnie nie zbanował, to chyba jestem, czy nie??
A skoro nie jesteś pełnoletni, to złamałeś regulamin Forum.
Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment