Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
Wyświetlenie odpowiedzi
prośba o pomoc w identyfikacji
Collapse
X
-
Kangur to piwko Foster's z Australii,http://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 Polska
Comment
-
-
Jeździec to piwo OLD BOHEMIA, ja mam wrzucone pod Czechy (a piwo piłem w Hiszpanii),
Jaszczurka - znalazłem tylko tyle, że to Argentyna"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika elkreto Wyświetlenie odpowiedzita kolumna tak jak pisałem wcześniej Modricky korek premium (Czechy) ale zgodzę się że raczej nie piwo
Kapsel z kangurem to konkretnie Foster's Ice - wiem że w Europie jest na pewno warzony przynajmniej w UK.
Kapsle z logami drużyn hokejowych ( ewent innych bo nie wnikałem dokładnie) to wg mnie typowe serie reklamowe nie będące na wyłączność żadnego z producentów. Ja nie zaliczałbym ich do piwnych.
Kapsel z jeźdzcem na koniu to jakiś z browarów z bliskich okolic Pragi (faktycznie na piwo Old Bohemia) ale nie mogę se za cholerę przypomnieć teraz nazwy tego browaru.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziJeździec to piwo OLD BOHEMIA, ja mam wrzucone pod Czechy (...)Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Kapsel z jeźdzcem na koniu to jakiś z browarów z bliskich okolic Pragi (faktycznie na piwo Old Bohemia) ale nie mogę se za cholerę przypomnieć teraz nazwy tego browaru.Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi(...) jeździec na dole to czeska Kutna Hora.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
Comment