Jak dodać kufel

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waclaw67
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 488

Jak dodać kufel

Jestem nowy na Forum.Powwwwwoli zapoznaję się z nawigowaniem po nim.Narazie mam pytanie.Posiadam w swoich zbiorach bardzo stary kufel szklany,którego nie ma w zbiorach
    <kolekcjonerstwo>.Niestety nie mogę go dodać ponieważ nie znam wymaganej daty pochodzenia.Co zrobić ? Dziękuję
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍼🍼
    • 2002.07
    • 14999

wpisać datę na oko
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• waclaw67
      • 2009.06
      • 488

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
      wpisać datę na oko
      Ale to morze być 35 jak i 45 rok a wtedy będę jak na początek niewiarygodny.

Comment

• ArtK31
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2005.04
        • 708

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedzi
        Ale to morze być 35 jak i 45 rok a wtedy będę jak na początek niewiarygodny.
        35 jaki i 45 rok przed naszą erą ???

A tak poważnie:

Wklej skan z informacją, o szacunkowym roku pochodzenia, znawcy szkła piwnego zapewne skorygują rok "urodzin".
        Zapewniam, iż Twoja wiarygodność na tym fakcie nie ucierpi.

Comment

• cororo
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2003.04
          • 766

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika waclaw67 Wyświetlenie odpowiedzi
          Jestem nowy na Forum.Powwwwwoli zapoznaję się z nawigowaniem po nim.Narazie mam pytanie.Posiadam w swoich zbiorach bardzo stary kufel szklany,którego nie ma w zbiorach
          <kolekcjonerstwo>.Niestety nie mogę go dodać ponieważ nie znam wymaganej daty pochodzenia.Co zrobić ? Dziękuję
          Co to za kufel z jakiego browaru?

Comment

• waclaw67
            • 2009.06
            • 488

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cororo Wyświetlenie odpowiedzi
            Co to za kufel z jakiego browaru?
            Więc tak.Gładki,cienki,0.5 l.logo beczka z napisem Okocim niżej 18G45 niżej marka ochronna na czerwonym siedmioramiennym tle z niebieską obwódką ze złotymi kłosami i liśćmi.Na dole napis OKOCIM

Comment

Przetwarzanie...
            X