Prosze sznownych forumowiczów o pomoc w identyfikacji etykiet.
Etykiety - pomoc w identyfikacji.
Collapse
X
-
1 - na pewno Kanada, browar Bear Brewing Company Ltd.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziChyba
1-canada
2.USA
3.Szwecja
Comment
-
-
Według www.kbsinstitute.org Pite Pils to szwedzkie piwo z browaru Zeunerts AB. Z innych źródeł wiadomo, że mieści się on w miejscowości Solleftea i należy do grupy Kopparbergs.
Dało się spokojnie wygooglać po nazwie piwa.
Comment
-
-
Co do "Craft Malt" to piłem swego czasu Harboe hyper malt. Prawie taka sama etykieta. Oto link: http://www.jabol.pl/details.php?id=220
Comment
-
-
To mam pecha.Swoją drogą wielki kłopot z tymi piwnymi niedźwiedziami.Pojawiaja się w krajach gdzie o niedźwiedziach wiedzą pewnie tylko z fotografii a ummieszczaja na etykietach piwnych jak choćby:Peru,Moldowia,Wenezuela,Trinidad&Tobago,Par agwaj,Japonia czy wspomniane Chiny.Ale powoli może jakoś sie uporam.Poki co zidentyfikowałe i przy pomocy forumowiczów browary z 29 krajów które mam w swoich zbiorach.
Dziekuję za dobre chęci w pomocy.
Comment
-
-
Czy Ty jako zbiór tematyczny masz "Niedźwiedzie w piwowarstwie?"Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...
Comment
-
-
Tak własnie jest.Zbiór tematyczny Miski w piwowarstwie.Etykiety sa kolekcjonerowane "albumowo" -krótki opis browaru i foto dotyczacy danego browaru + kapsle, szkło, otwieracze, modele samochodowe i kolejowe,pocztówki,kartki z bloczków kelnerskich i co tam jeszcze.....
Spore jest to "stado" misków ale i sporo niewiadomych.
Pozdrawiam.
Comment
-
Comment