Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441
Wyświetlenie odpowiedzi
Kapsel - identyfikacja.
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yaro74 Wyświetlenie odpowiedziKapsel jest piwny, Grecja, browar Patraiki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziWg mnie opcja 1 tzn dokładnie Irlandia Północna i prawie na pewno niepiwny. Browar w Belfaście nazywał się Ulster Brewery. Tak w ogóle zajebisty kapsel, widziałem kiedyś kolekcję kilkudziesięciu niepiwnych kapsli z korkami z Irlandii i Irlandii Północnej ale takiego chyba tam nie było. Może być dobry.
Comment
-
-
Wujek gugiel z miejsca wręcz potwierdza iż była to znana i stara wytwórnia napojów bezalkoholowych z Belfastu. Oprócz wód stołowych produkowali m.in. Ginger Ale czyli wbrew pozorom nie piwo typu ejl ale bezalkoholowy napój imbirowy.
Sam kapsel jednak nie jest chyba białym krukiem. Na Google Grafika wywaliło mi go conajmniej 2 egzemplarze na stronach kolekcjonerskich.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Wychodzi z tej strony http://www.kapsle.webd.pl/kapsle/Kanada,76,.html na kanadyjski Trafalgar Brewing Company.
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Micho441 Wyświetlenie odpowiedziCzemu pomyłka. Zgadza się , kraj Kanada i browar prawidłowy.Tylko strony nie mają i są na ogólnej swojego Fan Klubu
Z pozdrowieniem
Niestety nie wiedziałem jak usunąć niepotrzebny w tym przypadku post.
Dlatego napisałem "pomyłka"
Comment
-
Comment