Kapsle z Kormorana

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waclaw67
    Porucznik Browarny Tester
    • 2009.06
    • 487

Kapsle z Kormorana

Witam i uprzejmie proszę kolegów o wyjaśnienie.
    Czy kapsle z Kormorana z wydawanych serii / miasta,liczby itp / są pełnowartościowym
    materiałem kolekcjonerskim?
    Niby są na butelkach, ale w katalogu Pawła ich nie ma.
    A może traktować to jako ciekawostkę poza zbiorem ? Dziękuję.
  • Cooper
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2002.11
    • 6056

Zaczyna się .....
    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• waclaw67
      • 2009.06
      • 487

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
      Zaczyna się .....
      Kolego,jestem na forum niedawno i pomimo przegładnięcia wielu, wielu postów nie mogłem znaleść interesującej mnie informacji.Może ktoś inny, kto będzie pamiętał, że też
      kiedyś był "ciemny" odpowie.

Comment

• Cooper
        🍼🍼
        • 2002.11
        • 6056

Nie chodzilo mi konkretnie o Twoją osobę ale ogólnie o temat/kwestię tych kapsli
        Zaraz zresztą zobaczysz pewnie posty innych forumowiczow tutaj i załapiesz co i jak. O tych kapslach pisaliśmy już wiele miesięcy temu jak tylko się pokazaly. Widać jeszcze dobrze nie opanowałeś naszej wyszukiwarki.
        Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
        1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• waclaw67
          • 2009.06
          • 487

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper
          Nie chodzilo mi konkretnie o Twoją osobę ale ogólnie o temat/kwestię tych kapsli
          Zaraz zresztą zobaczysz pewnie posty innych forumowiczow tutaj i załapiesz co i jak. O tych kapslach pisaliśmy już wiele miesięcy temu jak tylko się pokazaly. Widać jeszcze dobrze nie opanowałeś naszej wyszukiwarki.
          Kapsle zbieram od kilku lat,ale dopiero dzisiaj, zresztą dzięki informacjom na forum,znalazłem w Krakowie sklep z piwami Kormorana gdzie na" Premiun "była kapsla
          z którą spotkałem się po raz pierwszy.
          Na forum w dziale kolekcjonerstwo jest pewnie kilkaset postów.Dlatego sądziłem że
          łatwiej będzie mi zadać pytanie.
          Aby nie denerwować kolegów zamykam temat. Pozdrawiam

Comment

• Seta
            • 2002.10
            • 6964

Nie zbieram kapsli ale poczytaj sobie komentarze w kolekcjonerstwie, np:

Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• waclaw67
              • 2009.06
              • 487

I o to mi właśnie chodziło.Bez Twojej pomocy bym tego napewno nie znalazł.
              Mam takie samo zdanie o tych kapslach,ale chciałem się upewnić.
              Serdeczne dzięki za pomoc

Comment

Przetwarzanie...