Witam.Dziś znalazłem na ulicy taki kapsel.Sygnatura dap lub dop plus 10cio cyfrowy numer.Ale miała przyklejoną polską banderolę z akcyzą.Czy to jest piwna ?Dzięki.
Kapsel - z czego to jest?
Collapse
X
-
od drinków alkoholowych, nie pamiętam jakichGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl -
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetComment
Related Topics
Collapse
-
Waikiki to znana ca całym świecie słynna plaża, oraz dzielnica miasta Honolulu.
Taką nazwę nosi też browar restauracyjny, znajdujący się w dawnej przemysłowej dzielnicy Honolulu, gdzie aktualnie budowane są wielokondygnacyjne apartamentowce.
Okolica to także zagłębie orientalnych...-
Channel: USA
2022-11-11, 14:51 -
-
Zapraszamy na nowe promocje:
- Akcesoria
Bazooka - DŁUGA - filtr do chmielin - gwint zewnetrzny 1/2 cala
- Akcesoria
Kapturek aluminiowy złoty - 34x90 - 20 szt.
- Akcesoria
Uszczelka do pojemnika fermentacyjnego
- Anglojęzyczna
...-
Channel: Centrum Piwowarstwa w Browarbizie
2020-01-13, 10:50 -
-
Działający od paru miesięcy lokal na tyłach piaseczyńskiego bazarku. W lokalu przed laty działał bar piwny z Królewskim.
Wystrój w założeniu miał być "rockowy", ale niestety fotele typu "ludwik" i kawiarniane stoliki robią nienajlepsze wrażenie.
Z beczki...-
Channel: Mazowieckie
2019-12-20, 16:51 -
-
Do położonej nieopodal Hranic, małej mieściny Černotín 01.06 zawitałem już po raz trzeci, a wszystko to za sprawą powstałego w niej kolejnego browarku o tajemniczej nazwie Chors.
Dwa pierwsze podejścia do browaru miały miejsce w niedzielę i teraz już wiem, że z góry spisane były...-
Channel: Czechy
-
-
Od pewnego czasu zamierzam kupić aparat cyfrowy tylko.... nie wiem jaki
Tak więc zwracam się z prośba do forumowiczów o danie namiarów na jakiś ciekawy sprzęt.
Jedyny warunek to cena, myślę że tak gdzieś koło 1200 zł. lepiej mniej niż więcej. Zaznaczam, iż jestm amatorem....-
Channel: Przy piwie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment