indentyfikacja kapsla

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • demko
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2008.01
    • 116

indentyfikacja kapsla

proszę o pomoc w identyfikacji kapsla - kraj i czy jest piwny, przywieziony z UK ale nie wiem czy to angielskie piwo, z góry dziękuję
    Attached Files
  • Latarnik
    Premium Lamplighter
    🥛🥛🥛🥛
    • 2004.06
    • 5035

Piwny.
    W. Brytania, Meantime Brewing, Greenwich Brewery London
    5470 kapsli z wypitych piw
    874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
    "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
    https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
    Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
    https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
      Stankowice, Stankowice 62, Dom Piwny
      ART
      Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.

Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić

Nas gugielmapki...
      2024-10-28, 22:31
    • pebejot
      Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
      pebejot
      Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
      Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
      Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
      2024-10-19, 09:24
    • dadek
      Czechy, Praha-Klukovice, Do Klukovic 305, Pivovar Prokopák
      dadek
      Ktoś kto tu jeszcze nie był, a został w ten rejon Prahy przywieziony z zawiązanymi oczami, nigdy by nie uwierzył, że jest w stołecznym mieście. Dość wąska, około 6-kilometrowa dolina (Prokopské údolí), którą płynie Dalejský potok to przyrodnicza perełka zachodnich rubieży Prahy....
      2022-10-02, 03:57
    • MARKPOLSKI
      Żeton piwny? Hausdorf Jugów / Nowa Ruda
      MARKPOLSKI
      Witam serdecznie. Niewielki żeton znaleziony w Jugowie k. Nowej Rudy (do 1945 Hausdorf Kr. Neurode). No właśnie... czy to jest żeton piwny? Czy coś innego? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc....
      2020-06-16, 14:33
    • banan18
      Identyfikacja kapsla
      banan18
      Witam, mam problem z odkryciem pochodzenia kapsla z załącznika. Szukałem już w znanych mi źródłach (bottlecaps.de, crowncaps.info) ale bez rezultatu :c Liczę, że wam się uda ...
      2020-03-19, 12:35
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...