1.Sleeman Breweries Ltd Guelph, Ontario Kanada
kapsel niewiadoma
Collapse
X
-
M-ki to najprawdopodobniej szwajcarskie Moussy.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Na pewno nie jest szwajcarskim bezalkoholowym Moussy na eksport do Saudów ? Choć może i jest jak piszesz bo ja znam to piwo z lat 80 i 90. gdy było jeszcze warzone jedynie w Szwajcarii a teraz może już licencyjnie robią w Arabii jak zresztą i inne bezalkoholówki (np na licencji duńskiego Ceres'a czy Barbicana, nie wiem czy rdzennie nie brytyjskiej marki)Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Comment
-
No fajos ale co z tego ?
Po arabsku znam tylko allahu akbar więc nie wiem co tam piszą. Skoro piwo jest sprzedawane w Arabii Saudyjskiej to nie dziwne że ma stronę po arabsku na tamten rynek. To nie musi znaczyć że jest tam warzone. Jakbym chciał się doszukiwać "niearabskości" to chociażby w domenie widzę chyba duńskie .dkPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
-
No fajos ale co z tego ?
Po arabsku znam tylko allahu akbar więc nie wiem co tam piszą. Skoro piwo jest sprzedawane w Arabii Saudyjskiej to nie dziwne że ma stronę po arabsku na tamten rynek. To nie musi znaczyć że jest tam warzone. Jakbym chciał się doszukiwać "niearabskości" to chociażby w domenie widzę chyba duńskie .dk
dasz radę?Last edited by yoreck; 2017-11-29, 22:51.Comment
-
To już bardziej przekonywującePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment