Dziękuje
kapsel niewiadoma
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTHUR Wyświetlenie odpowiedziTeraz tylko 4 kapsle do identyfikacji.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
-
Nie no bez urazy, jak widać jestem w stanie znaleźć odpowiedź na szybko i pomóc Ci choć trochę. A kapsli nie zbierałem nigdy i nie zbieram. Jesteś moim równolatkiem, czyli chłopem grubo po czterdziestce. I tak się tylko zastanawiam czy kanapki nadal robi Ci mama czy raczej już żona? )
Pozdrawiam Cię serdecznie, wielce ubawiony i zdziwiony Twoim brakiem podstawowego instynktu zbieracza, którym ponoć jesteś, czyli umiejętności poszukiwania, szperania, grzebania w poszukiwaniu informacji... )Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaddDogg Wyświetlenie odpowiedziWitam. Wie ktoś z jakich lat są te kapselki?
U góry Żywiec na dole Bosman Full Light
Ale to moj profil otworz swoj wlasny ok.
Comment
-
-
Środkowy w dolnym rzędzie to Belgia, St. Feuillien.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
R.I.P. to niemiecki CREW Republic Brewery
Drugi z lewej od góry to albański Stefani & Co
Leniu....Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Comment
-
Comment