Wyrzucić szkoda, ja jak mam problem z rozpoznaniem kapsla to przypisuję go do browaru który najbardziej mi pasuje, najlepiej do rzadkiej trudnej do złapania egzotyki, w ten sposób pozyskuję perełki do zbioru no i na ankietach ładnie to wygląda.
kapsel niewiadoma
Collapse
X
-
A ja wklejam Wikolem korek od środka i zgłaszam do ankiet jako PW.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Dla przyzwoitości proponuję by założyciel wątku zamknął go w celu nie robienia z samego siebie jajec większych niż z forumowiczów. W końcu dobiega 50-ki, czyli poważnego, statecznego wieku Gdzie ważniejsze od zbierania nieznajomej blachy jest na przykład zadbanie o swoją czystą wycieraczkę, ogródek przydomowy, sprzątanie bieżące po swoich pupilach, czy też dobre relacje międzysąsiedzkie. I, O, WAŻNE! o segregację odpadów. Bo czy te inne pospolite i nie warte rozpoznania kapsle trafiają do wora razem z resztą niedojedzonej pizzy i zasmarkanymi chusteczkami? Oj, nieładnie...
A te kłopotliwe, niewiadome kapsle może warto pozostawić śledczym z najbliższej komendy lub, w co trudniejszych przypadkach, specjalnemu oddziałowi funkcjonariuszy z "Archiwum X". Pomogą i osadzą rozpoznane przypadki w odpowiednich miejscach...Last edited by wpadzio; 2019-04-20, 00:43.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
ojojoj Koledzy ależ porcja wielkanocno-januszowego hejtu między Wami
Przełamcie się jajeczkiem i zakopcie topór e-wojenny a przynajmniej dajcie na wstrzymke do poświątecznego wtorkuPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Drugi od lewej rosyjski z Możajska a producent: ЗАО «Бородино», завод «Cпасо-Бородинские Воды» http://www.gkborodino.ru/Comment
Comment