Proszę o pomoc fachowców o rozpoznanie
Co to za kapsle?
Collapse
X
-
a nie Konstancin ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika SlawekR Wyświetlenie odpowiedziNa 100% Olsztyński browar Kormoran
Gwoli ścisłości, reklamowe kapsle używane przez browar w Olsztynie.
Tylko nikomu niech się nie śni, ze doda te "super"kapsle do kolekcjonerstwa
Nie po to sprzątałemGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziGwoli ścisłości, reklamowe kapsle używane przez browar w Olsztynie.
Tylko nikomu niech się nie śni, ze doda te "super"kapsle do kolekcjonerstwa
Nie po to sprzątałem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreck Wyświetlenie odpowiedziGwoli ścisłości,tym razem są to kapsle zamówione przez browar Kormoran,na wyraźną prośbę właścicieli
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gacka Wyświetlenie odpowiedziBadziew to jest wtedy,gdy kapsel jest goly.
Comment
-
-
"Pamiętaj, że ludzie się zmieniają , a smak piwa nie"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziDla mnie te kapsle to właśnie żałosny badziew. Wolę gładkie kapsle niż takie nie wiadomo co.
To tak, jak chrzanić, że wolałbyś pić soczek lub herbatkę, gdybyś się znalazł przez dłuższy czas, w upalne dni w miejscu, gdzie mógłbyś kupić tylko Lecha lub Warkę.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziHipokryzja!
To tak, jak chrzanić, że wolałbyś pić soczek lub herbatkę, gdybyś się znalazł przez dłuższy czas, w upalne dni w miejscu, gdzie mógłbyś kupić tylko Lecha lub Warkę.
Owszem, gdybym miał taki piwny wybór, to piłbym soczek. Herbatka średnio się sprawdza w upały. Nie mam absolutnego imperatywu picia piwa, mogę się też zadowolić innymi napojami. Możesz mi wierzyć lub nie, wszystko mi jedno.
A do kapsli wracając. Wolę jeśli widnieje na nim firmowy nadruk, ale jeśli jest na nim badziewna grafika i takim samym kapslem, jak ktoś wyżej napisał, inny producent może zakapslować oranżadę, to jest to jakieś nieporozumienie i brak szacunku dla klienta.Last edited by Twilight_Alehouse; 2009-11-13, 00:16.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse Wyświetlenie odpowiedziHerbatka średnio się sprawdza w upały.
Comment
-
Comment