Witam proszę o pomoc. Miałem je przypisane do Włoch, ale jakoś straciłem pewność
Czy to na pewno Włochy?
Collapse
X
-
Drugi - Pripps, Szwecja
Trzeci - Estrella de Levante (Damm), Hiszpania
Czwarty - Magdeburg, Niemcy
Piąty - Poretti, WłochyToruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl -
hehe, Niemcy.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
-
Last edited by pirackamuza; 2009-11-12, 23:37.Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
no tak może mała (albo i duża) plama, ale na usprawiedliwienie powiem, że za zbiór biorę się po około 5-letniej przerwie i prawdę powiedziawszy tempo wyprowadzania chyba mnie już przytłoczyło. Postaram się więcej nie siać popeliny, choć zapewne nie raz poproszę o pomoc.
Pozdrawiam i pomimo powyższego dzięki za pomoc.Comment
-
Jak wspomniałem wcześniej wstawiam kolejną prośbę o pomoc.
Rząd I
1 Grecja, ale czy piwo ???
2 Indie ale Piwo ??
3 Grecja, ale czy piwo ???
4 Finlandia ???
5 ???
6 Łotwa ??
Rząd II
1 Finlandia i czy piwo???
2 Rosja ??
3 ?
4 ?
5 ?
I jeszcze prośba o radę. Gdzieś na stronce widziałem kapsle podpisane jako "była Czechosłowacja". Zastanawiam się choć wiem, że każdy sam sobie określa zbiory, czy wskazane jest wyjątkiem czy może więcej osób robi takie podziały.
Właśnie staram się określić Jugosławię, choć bieżąco są to browary serbskie.
Z góry dzięki za pomoc !Comment
-
4 w II rzędzie stawiałbym na niemiecki Linden Bräu. W zasadzie jest to drink piwny i wiele browarów może robić takie coś. Poza tym nie wszyscy zbieracze kwalifikują to jako piwo. Wszystko zależy od indywidualnego podejściaZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Last edited by becik; 2009-11-13, 11:12.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
Comment