Szanowni Koledzy, czy któryś z was jest w stanie zidentyfikować pochodzenie tych etykiet? Dostałem je jako Afrykę ale bez konkretnego państwa. Proszę o pomoc.
Identyfikacja Carling
Collapse
X
-
Marka Carling jest warzona licencyjnie m.in. w RPA jednak nie jestem pewnien czy używa dokładnie takich samych etykiet jak te co pokazałeś.
Ja mam identyczne etykiety (każda o boku 86 mm) wraz z kontretykietami do nich z informacją o warzeniu w irlandzkim browarze Beamish'a w Cork. Do etki czarnej jest 1 kontra a do etki białej seria bodajże 11 kontr z numerami koszulek piłkarskich.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
-
-
Wzory pasują mi do KanadyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment