Proszę o identyfikacje butelki '' J.PIĄTEK a POSEN Unverkauflich'' Szkło brazowe, poj. 0,25 l.
J.PIĄTEK a POSEN - butelka
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witam. Na strychu przypadkiem znalazłem 2 stare butelki prawdopodobnie po piwie jedna koloru zilonego i napis gesch gesch unverkauflich na dnie napis e37, 2 butelka biała na dnie napis pG ,0,5 . Proszę o identyfikację który rok z jakiego kraju oraz ewentualna wartośc. Dziekuję . Pozdrawiam
-
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
-
-
W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...-
Channel: Węgry
2022-09-13, 13:54 -
-
Drugi browar w Jablonci nad Nisou oficjalnie rozpoczął swą działalność w listopadzie 2021 roku, a pierwsze piwo miało swą uroczystą premierę dokładnie 16.12.2021. Najlepiej dojechać tu pociągiem do przystanku Jablonec nad Nisou zastávka, skąd 600 m piechotą. Kierujemy się w dół do...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.