C 3 to Malta - Simonds Farsons Cisk, Shandy. Do obejrzenia na mojej stronie razem z piwem.
Prośba o identyfikacje kapsli
Collapse
X
-
2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec listopada 2023 r. liczy 13147 piw z 181 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria -
-
Nie sądzę, żeby to było możliwe. Takie gołe kapsle (złote, zielone i niebieskie) znajdowałem w przesyłkach z różnych browarów. Np. zielony dostałem z Warsteinera, Palm i bodajże Aass.Zbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
-
Tak też myślałem ale zapytać zawsze warto. Twojehttp://picasaweb.google.pl/psychomanteum1/
2011 kapsli - 44 państwa... w tym 222 PolskaComment
-
Ja takie sobie odkładam. Jak kiedyś w końcu skuszę się na samodzielne uwarzenie piwa będą jak znalazłZbieram wszystko związane z browarem Stella Artois.
Bractwo Piwne
Czasami najlepszym wyjściem jest wyjście na piwo...
Wolę być znanym piwoszem niż anonimowym alkoholikiem...Comment
Related Topics
Collapse
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
Channel: Identyfikacja
-
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
-
-
Mam trochę kapsli których nie potrafię przypisać do browarów, państw,
szukałem na wiadomej stronie i w necie ale poległem, prośba o pomoc, jakie to państwa? z góry dziękuję.
Foto nr.1...-
-
-
proszę zorientowanych o datowanie i wskazanie huty
oczywiście, w miarę możliwości
chciałbym wiedzieć, z czego piję
a kufelek jest z 'wystawki'
z góry dzięki za info3 Photos-
-
-
Witam, posiadam kompletny nalewak Okocim (na zdjęciu) oraz Zywiec.Czy można mniej wiecej określić wartość takiego nalewaka?
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment