NA ALLEGRO POJAWIŁ SIĘ OTWIERACZ OKOCIM MOCNE W KSZTAŁCIE ORŁA JAK ŻADKA TO SZTUKA W JAKIEJ ILOŚCI WYSZEDŁ E.T.C.
Co to za otwieracz (w kształcie orła) ?
Collapse
X
-
Na razie rozpuszczone zostały wici w sprawie tego otwieracza. Po pierwszych konsultacjach wyglada to na produkt garażowy ale na razie nic pewnego.Cana minimalna w obu przypadkach została ustalona na 500 zł ( drogo ) i stąd sugestia ,że ktoś zainwestował w matryce i musi mu sie ona zwrócić. Obie aukcje zostały obstawione prrzez podbijaczy sprzedającego. -
Romiszu, porzuć manierę nabuzowanych czternastolatków. Wielkie litery stosuj tylko tam, gdzie to konieczne. Używaj kropek i innych znaków przestankowych. Unikaj ordynarnych baboli ortograficznych.
A sam otwieracz wygląda tak karykaturalnie, że wierzyć się nie chce, że wzór z tak śmiesznym "orłem" mógł zatwierdzić browar.Comment
-
Romiszu, porzuć manierę nabuzowanych czternastolatków. Wielkie litery stosuj tylko tam, gdzie to konieczne. Używaj kropek i innych znaków przestankowych. Unikaj ordynarnych baboli ortograficznych.
A sam otwieracz wygląda tak karykaturalnie, że wierzyć się nie chce, że wzór z tak śmiesznym "orłem" mógł zatwierdzić browar.
Co do otwieracza to dzięki, też wyglądało mi to na naciąganą sprawę szczególnie te podbijanie piłeczki przez allegrowiczów z zerowym kontem.Comment
-
Jeśli jesteś na prawdę ostro zainteresowany tym otwieraczem sprobój mailowo skontaktować się z CP , podesłać im foto i zapytać czy coś takiego wydali. Niezależnie czy to podróba czy legal wygląda na nowy wzór więc na pewno Carlsberg będzie pamiętał czy coś takiego wypuścił ostatnio.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Właśnie dostałem wiadomość od bardzo dobrze poinformowanego forumowicza, że ten otwieracz, o dosyć dyskusyjnej urodzie kurczaka, jest jednak oryginalny. Wg mnie szkoda, że ludzie będą się zabijać za czymś tak brzydkim. Ale przecież nigdzie nie jest napisane, że obiekty kolekcjonerskie muszą być ładne. Tak więc, kto przy forsie, ten może śmiało ruszać do licytacji.Comment
-
-
Comment
Comment