butelka po piwie w.koech rhein

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • cooler33
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2008.09
    • 24

butelka po piwie w.koech rhein

witam
    znalazłem takie 2 pod kętrzynem i nie wiem dokładnie co to za browar
    myslę że to ryn(warm-maz) rhein o/pr
    proszę o opinię zbieraczy co do rzadkości i ceny oraz ewentualne oferty kupna bo juz tego typu fantów nie zbieram

pozdrowienia

marek/cooler33@interia.pl

Related Topics

Collapse

• dadek
    Worms, Am Rhein 3, Hagenbräu
    dadek
    Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
    2022-10-30, 20:12
  • darekd
    Moon Lark, (Moon Lark & Pinta), Stay Here #4
    darekd
    "Spring Bock", 6,9% alk.

https://moonlark.pl/beers/stay-here-4

Aromat - wyraźna nuta miodowa, trochę jakby utlenienie (no ale to puszka i pite w terminie, choć piwo niefiltrowane i niepasteryzowane), potem trochę ziarnistości i ciut owoców i przypominał już...
    2024-12-21, 23:32
  • Camillus88
    Likwidacja kolekcji puszek - rzadkości
    Camillus88
    Witam, od jakiegoś czasu jestem w trakcie likwidowania mojej kolekcji ok. 4000 puszek. Na 'pierwszy ogień" poszły współczesne puszki po piwach i napojach. Zostawiłem puszki starsze, jakieś limitowane edycji i puszki z browarów, które nie istnieją lub zostały wchłonięte przez koncerny....
    2019-12-29, 10:49
  • bastion
    Ukraina, Użgorod, Wierchowińska 38, Pivovarnia Yuber
    bastion
    Leżący w pobliżu granicy ze Słowacją Użgorod, w 2019 roku dorobił się kolejnego mikrusa o nazwie- Yuber. Umiejscowiony jest na skraju miasta w dzielnicy willowej. Do przejścia granicznego jest bardzo blisko, wystarczy z drogi do miasta odbić w boczną wąską drogę.

Browar jest...
    2024-04-25, 21:48
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Krasnova 27, John Barleycorn ( Winetime) [ Bez wyszynku]
    bastion
    Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
    Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
    W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...
    2023-12-28, 20:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...