Nie potrafię zidentyfikować, polskie? nie polskie?
Cześć! Zazwyczaj nie mam problemów z identyfikacją kapsli gdy posiadają jakiekolwiek napisy, lecz tych nie potrafię samodzielnie określić. Proszę o pomoc!
W moje ręce trafił jeszcze jeden kapselek. Czarny twist off z napisem "πj mocno schłodzone"
Miał na sobie polską akcyzę. Nie wiecie co to za wynalazek? Pozdrawiam!
O to chodzi, ale charakterystyczne dla tego produktu jest to, że zamiast liter "p,i" producent napisał grecką literę π i nie mam pojecia z jakiego to napoju. Pozdrawiam
Witajcie! Ostatnio w moje ręce wpadły takie oto nie znane mi kapselki. Nie potrafię ich zidentyfikować, czy ktoś z was orientuje się może co to za państwa i kto jest producentem tych piw/napojów? Pozdrawiam!
Fizz to cydr z Łotwy/Estonii. Kapsel w środku też wygląda na łotewski (łotewskie długie a). Koszykarskie serce było wielokrotnie omawiane - wykorzystywały je rózne browary, m. in. litewskie i Witnica.
Witajcie, proszę was o pomoc w identyfikacji tych kapsli. Generalnie wystarczy tylko kraj, lecz w przypadku kapsla nr. jeden poproszę o producenta tego napoju.
Fizz to cydr z Łotwy/Estonii. Kapsel w środku też wygląda na łotewski (łotewskie długie a). Koszykarskie serce było wielokrotnie omawiane - wykorzystywały je rózne browary, m. in. litewskie i Witnica.
Comment