Przywieziony z Francji

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • aspiwny
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.09
    • 43

Przywieziony z Francji

Tan kapsel został przywieziony z Francji przez kuzyna .Jest większy od typowych kapsli.Nie wiem od czego on jest a nigdzie nie mogę go zidentyfikować.Proszę o pomoc.
    Attached Files
  • yoreck
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.04
    • 526

jak dla mnie jest to Belgia - Interbrev Belgium Leuven

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19308

To Boomerang z Labatt, ale z Francji, a może z Belgii.
      Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2010-09-17, 22:39.

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
        Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
        dadek
        Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
        2024-10-17, 01:22
      • darekd
        Lybica, IPA eco
        darekd
        Bardzo ciekawe geograficznie miejsce, bowiem browar ma się znajdować w miejscowości Llívia, która administracyjnie znajduje się w Katalonii, ale dokładnie jest hiszpańską eksklawą na terytorium Francji (podnóża Pirenejów). Błądząc po Google mapie nie znalazłem żadnego browaru choć...
        2023-07-14, 12:21
      • dadek
        Belgia, Neerijse, Beekstraat 20, Brouwerij De Kroon
        dadek
        Wieś Neerijse jest położona 13 km na południowy zachód od Leuven, skąd dojechać tu można autobusem nr. 70. Idąc od przystanku nie sposób ominąć kompleksu starych budynków z czerwonej cegły, tym bardziej że od razu w pierwszym można przez okno zobaczyć stare urządzenia piwowarskie,...
        2024-10-23, 01:37
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Rue Dieudonné Lefèvre 4, La Source
        dadek
        Na koniec pobytu w Belgii opuściliśmy gościnną Flandrię i na ostatnie 3 dni przenieśliśmy się do Brukseli. Koledzy z Holandii nas ostrzegali, że tam już nie będzie tak lekko językowo jak chociażby w Leuven odległym o 18 minut jazdy pociągiem od stolicy. We Flandrii, czyli północnej...
        2024-10-14, 02:47
      • darekd
        [?], Abbaye Oubliée Unique Impériale
        darekd
        Starałem się znaleźć w necie coś na temat tego tajemniczego piwa. Nazwa piwa występuje tylko w jednym medium - gazetce Biedronki. Czyli rzeczywiście "unique". Czemu "imperiale" nie wiadomo, gdyż piwo ma 14% ekstr. i 5,8 alk.

Na kontrze info, że to blonde ale...
        2022-10-26, 00:36
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...