Witam forumowiczów. Proszę bardziej kumatych od siebie o pomoc w sprawie kartki pocztowej z Powszechnej Wystawy Krajowej - Poznań 1929 roku. Chodzi mi o szacunkową wartość tej kartki. Nadmieniam, iż jest uszczerbana w dolym, lewym rogu.
Haberbusch & Schiele 1929
Collapse
X
-
Nie koniecznie w birofiliach, pocztówki zbierają też osoby nie zainteresowane browarami. Niestety w takim stanie zachowania na wiele nie licz. Wg. mnie kilkanaście maksimum kilkadziesiąt złotych.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
Related Topics
Collapse
-
Inwestorem jest ukraińska grupa gastronomiczna Kumpel, reprezentowana przez pana Marka Zarkhina. Poza browarem we Lwowie posiada ona sieć pizzerii na całek Ukrainie (jedna będzie sąsiadować z browarem w Warszawie) oraz posiada (lub posiadała) kila restauracji w Warszawie.
Pierwotnie...-
Channel: Warszawa
-
-
Nurtuje mnie reklama jak na skanie poniżej.
Mam ją (tzn dokładnie to ksero) już gdzieś z kilkanaście lat.
Zastanawiają mnie kwestie co dokładnie przedstawia ? Szyld ? Reklamę prasową ? Może jeszcze coś innego ?
Patrząc na to niewyraźne ksero wydaje mi się że mógł...-
Channel: Identyfikacja
2016-11-01, 22:50 -
-
Wyleżakowany niczym mumia Tutenhamonna w katakumbie przez 3 pokolenia. Wreszcie doczekał rozpieszczenia moich kubków smakowych. Sporo obaw czy smak II Rzeczpospolitej odnajdzie się w realiach tej Trzeciej czy tam Czwartej lub Piątej. Poprosiłem by w razie czego gdy dostanę po spożyciu padaczki...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Tytuł troszkę clickbaitowy ale w sumie nie ma przesady bo fant może rzeczywiście liczyć już półtorej dekady.
Czy ktoś kojarzy, widział gdzieś ten wizerunek, odbitkę o orginale już nawet nie wspominawszy, takiego szyldu Haberbuscha ?
To co pokazałem to kolorowe ksero...-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Green Caps Day to twór odzwierciedlający giełdę przeznaczoną dla kolekcjonerów kapsli, choć ograniczony w prostocie organizacji. Więcej o imprezie już wkrótce
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment