Witam, nie znajduju, z jakiego browaru jest pivo Syal i Nouas.
Algieria
Collapse
X
-
Znalazłem to:
Wynika z tego, że piwo warzone jest w hotelu El Jazir (St. George) Hotel w mieście Algier."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.net
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem to:
Wynika z tego, że piwo warzone jest w hotelu El Jazir (St. George) Hotel w mieście Algier.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Raczej jedyne sprzedawane tam piwo (tu moje zdziwienie że nie ma tam żadnej światowej masówy ? )
Ups ... już się Marco Polo BrowarBizu czyli Becik wbił z wyjaśnieniem zagadki w czasie gdy pisałem ten post .Last edited by Cooper; 2010-10-19, 19:32.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziRaczej jedyne sprzedawane tam piwo (tu moje zdziwienie że nie ma tam żadnej światowej masówy ? )
Jest tam SAB Miller i Heineken.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Dziekuju wszystko, ale mysle, co to browar z miasta Oran. Tak powiedal moj kollega, ktery rozumie arabski jezyk. Logo z etykiety te same, co i z innych oranskich etykiet, ale dlugi czas 4 browary algierski byli w sklade koncernu dzierzawniego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Czapayew Wyświetlenie odpowiedziZnalazłem to:
Wynika z tego, że piwo warzone jest w hotelu El Jazir (St. George) Hotel w mieście Algier.
Wybieram się w lutym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pebejot Wyświetlenie odpowiedziMa ktoś jakieś aktualne info na ten temat ?
Wybieram się w lutym.
Pozdrawiam Marian
Może byś jakieś inne przywiózł na wymianę, ja jadę Wenezuela-Panama-Kolumbia w lutym 2015
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pebejot Wyświetlenie odpowiedziinformacje odnośnie tego browaru w hotelu.
Comment
-
Comment