Witam. Chciałbym prosić Was o pomoc w identyfikacji kufla. Wygląda on tak: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d98113630.html Stoi u mnie w kuchni z pięć takich samych i wszystkie zbierają kurz. Czy jest jakaś szansa na sprzedaż takich kufli, czy ich miejscem docelowym jest pojemnik na śmieci? Proszę o pomoc, z góry dziękuję.
Identyfikacja kufla
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
To mój pierwszy post na tym forum więc witam serdecznie. Trafiłem tu, gdyż szukałem sposobu na określenie mniej więcej wieku powstania kufla, który ostatnio zakupiłem na wyprzedaży garażowej (w googlach nic niestety sensownego nie znalazłem). Kufel ogólnie wygląda...
5 Photos-
Channel: Identyfikacja
-
-
Witajcie!
mam prośbę o identyfikację tych kufli. Oba z "wykopalisk", bardzo ciężkie, grube szkło (ścianki jakieś 2-3 mm), na dnie symbol VH, oba mają znaki wskazujące na poziom 0,5 litra. To jakieś knajpiane? Czysta ciekawość, z góry dziękuję
...-
-
-
Witam, jestem nowym użytkownikiem i od razu chciał bym prosić o identyfikacje i wycene kufla. Z góry dziękuję...
-
-
-
Dzień dobry.
Mam do sprzedania kolekcję 546 szklanek i kufli po piwie, drinkach i napojach, różne pojemności min. 033L oraz 0,5L, 6000 sztuk, polska i zagranica.
Wszystko chce sprzedać jako całość. Oferta wystawiona również na dwóch popularnych serwisach aukcjyjnych....-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2023-01-13, 18:14 -
-
Cześć,
Trafiłem (w internecie) na takie porcelanowe korki do butelek z logotypami różnych formacji militarnych i paramilitarnych III Rzeszy. Nie wiem co mogło być w tych butelkach, pewnie od wody po piwo czy wódkę. I moje pytania:
1. Czy takie porcelanki występowały...1 Photo-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment