Myślałem że to forum browarnicze, a tu dodatkowo mędrcy i prorocy co znają przyszłość.
Butelka znaleziona na starówce Toruńskiej
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hothart Wyświetlenie odpowiedziMyślałem że to forum browarnicze, a tu dodatkowo mędrcy i prorocy co znają przyszłość.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
czy ja coś takiego powiedziałem. Zresztą koledzy wcześniej bardzo mi pomogli sporo dowiedziałem się o butelce, bardzo im dziękuje i pozdrawiam. A to czy sprzedam butelkę to moja sprawa, wcześniej chciałem sobie ja zostawić, ale zastanowiłem się i w sumie jak ktoś zbiera takie rzeczy to mus się to może przydać, a ja chociaż będę miał na ta przysłowiową butelkę wódki. Poza tym wiem że mogła by ta butelka ulec zniszczeniu a tak może trafi w ręce kogoś dla którego będzie dużo warta. Jeżeli ktoś nie wierzy w moją uczciwość trudno, niech obserwuje mi to nie przeszkadza. Co do tego posta to sprawę uważam za zamkniętą i nie będę już odpowiadał na zaczepki i "proroctwa"
Pozdrawiam
Comment
-
Comment