Aukcje z ceną minimalną cieszą się z reguły mniejszym zainteresowaniem, więc wycena jaką uzyskasz nie koniecznie będzie adekwatna...
Butelka znaleziona na starówce Toruńskiej
Collapse
X
-
Witam i dzięki za zainteresowanie. Ja z kolei się dowiedziałem że butelka nie może być starsza niż rok 1906. Budynek w którym ją znalazłem właśnie wtedy powstał. Tak myłśałem że 60-90zł TO aukcji nie będzie
Pozdrawiam wszystkich i thx
Comment
-
-
A jednak będzie
Widze Kolega nie ufa nam i woli zapłacić prowizkę za wystawienie aukcji
Logicznym jest że gdyby butelka była ciekawa z pewnością dostał by sporo ofert jej sprzedaży zaraz po zamieszczeniu tutaj jej zdjęć.
No cóż , popatrzymy, zobaczymy ...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hothart Wyświetlenie odpowiedziNie liczę na sprzedaż zrobie takie minimum że tylko nienormalny kupi :
Comment
-
-
Co to znaczy, że nie będziesz chciał sprzedać? Jeżeli ktoś wylicytuje to będziesz musiał sprzedać. Już była przecież sprawa z samochodem, że gość się pomylił o jedno zero u musiał sprzedać po takiej cenie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment