Znalazłem takie zdjęcie na necie, niestety rewers gdzieś zgubiłem (był też niebieski zapisany drobnym pismem po angielsku). Czy to Van Pur? Niestety nie dysponuję większym zdjęciem.
Podstawka Stawskiego
Collapse
X
-
-
No piwo jest robione w Polsce, ale czy podstawka też jest polska, to wątpię. Chyba ciężko będzie to sprawdzić...
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
No piwo jest robione w Polsce, ale czy podstawka też jest polska, to wątpię. Chyba ciężko będzie to sprawdzić...
http://www.stawskidistributing.com/stawski.htmpozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Po 6 latach udało mi się dorwać drania:
pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiejComment
-
Gratulacje Grzeber bo pewnie rzadka jak rozwolnienie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment