Rittmayer Smokey George - kontretykieta?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MarcinKa
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2005.02
    • 2737

Rittmayer Smokey George - kontretykieta?

Mam pytanie o kontretykietę piwa Rittmayer Smokey George, a właściwie czy to piwo ją posiada? Mam główną etykietę, krawatkę i nie wiem czy brakuje mi kontry, czy mam wszystko.
    Z góry dzięki za info.
    To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
  • kishar
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2003.10
    • 1691

Sprawdziłem na mojej butelce i piwo to nie ma kontretykiety.

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Rittmayer, Craftmayer Grünhopfen Pils (Mittelfrüh)
      darekd
      Znany browar z Górnej Frankonii (Bawaria)

Craftmayer to seria różnych piw. Na butelce ta sama eta, kontra dedykowana poszczególnym piwom.
      Trafiłem na pilsa na chmielu Mittelfrüh (Hallertau). Dodatkową atrakcją jest "zielony chmiel" czyli do warzenia wykorzystano...
      2022-05-07, 00:05
    • delvish
      Rittmayer, Smokey George
      delvish
      Nietuzinkowa wędzonka z dodatkiem prawdziwej szkockiej whisky. Wsysycenie umiarkowane, w kierunku niskiego, drobne w strukturze. Piana ładna, beżowa, niezbyt trwała. W zapachu ciekawa wędzona nuta. Coś na kształy wędzonego sera. W smaku podobnie. Aksamitne i gładkie w odbiorze. W finiszu lekka...
      2010-06-15, 20:38
    • becik
      Bryggjan, Smokey
      becik
      Smokey

kolor - bursztynowe, lekko mętne
      piana - dość mierna, drobna, jasny beż
      zapach - lekki dymek
      smak - dość pełne i treściwe, goryczka lekka, do tego leciutki dymiony posmak, który tak naprawdę jest tłem, czuć lekko słodowe akcenty oraz owoce, bardzo...
      2018-02-20, 22:33
    • kaczka116
      AleBrowar, Smokey Joe
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2018-01-08, 18:30
    • pebejot
      Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
      pebejot
      Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
      Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
      Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
      2023-04-19, 10:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...