Mam pytanie o kontretykietę piwa Rittmayer Smokey George, a właściwie czy to piwo ją posiada? Mam główną etykietę, krawatkę i nie wiem czy brakuje mi kontry, czy mam wszystko.
Z góry dzięki za info.
To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Craftmayer to seria różnych piw. Na butelce ta sama eta, kontra dedykowana poszczególnym piwom.
Trafiłem na pilsa na chmielu Mittelfrüh (Hallertau). Dodatkową atrakcją jest "zielony chmiel" czyli do warzenia wykorzystano...
Nietuzinkowa wędzonka z dodatkiem prawdziwej szkockiej whisky. Wsysycenie umiarkowane, w kierunku niskiego, drobne w strukturze. Piana ładna, beżowa, niezbyt trwała. W zapachu ciekawa wędzona nuta. Coś na kształy wędzonego sera. W smaku podobnie. Aksamitne i gładkie w odbiorze. W finiszu lekka...
kolor - bursztynowe, lekko mętne
piana - dość mierna, drobna, jasny beż
zapach - lekki dymek
smak - dość pełne i treściwe, goryczka lekka, do tego leciutki dymiony posmak, który tak naprawdę jest tłem, czuć lekko słodowe akcenty oraz owoce, bardzo...
Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
Comment