Witam mam prośbę , chodzi mi dokładnie ile było wzorów butelek z browaru w biskupcu( kolory , kształty, napisy ) i czy gdzieś mógłbym zobaczyć ewentualne zdjęcia ponieważ mam pare butelek ale nie wiem ile mi brakuje do całej kolekcji
Prawdopodobnie nikt tego nie wie butelek było sporo jeżeli jesteś z okolic Biskupca i chcesz porozmawiać o browarze i ewentualnej wycieczce po nim daj znać
Witam jestem z Biskupca z chęcią odwiedziłbym browar i coś się o nim dowiedział, chociaż niewiele z wyposażenia podobno zostało szkoda no cóż jak by co czekam na wiadomość to mój nr tel 607 858 407. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź na forum.
poszukuję przedwojennych dokumentów, reklam i akcesoriów (butelki, etykiety, podkładki itd.) związanych z Browarem Jana Götza w Okocimiu oraz jego reprezentacjami, zastępstwami i składami. Będę wdzięczny za wszelkie informacje.
Witam,
Jak w tytule poszukuję przedwojennych Polskich etykiet, uzupełnienie tych których nie mam.
Chętnie całe kolekcje w dobrej cenie.
Proszę o kontakt PW.
Browar Domowy Browamator SUPER START - zestaw startowy + garnek + 60 butelek
- zestaw do samodzielnej, domowej produkcji piwa
- użyty raz do wyprodukowania...
Mam nadzieję, że to nie jest niewłaściwy dział - próbowałem znaleźć odpowiednie forum, jeżeli to jest nieodpowiednie to przepraszam i proszę o przeniesienie w należyte miejsce.
Znajomy zapytał mnie (jako, że jestem piwowarem domowym), czy są firmy...
Comment