Jak w temacie, proszę o jakiekolwiek informacje. Wiadomo, każdy zbiera to co chce, ale chciałbym wiedzieć coś konkretniejszego, a niżeli "... Grupa Żywiec "macza w tym palce""
Czy to faktycznie Żywiec?
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jak w temacie, proszę o jakiekolwiek informacje. Wiadomo, każdy zbiera to co chce, ale chciałbym wiedzieć coś konkretniejszego, a niżeli "... Grupa Żywiec "macza w tym palce""
http://www.browar.biz/kolekcjonerstwo.php?id=26750pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej -
Jak dorzucę ten wafel do segregatora z Żywcem to nic mi się nie staniewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
Related Topics
Collapse
-
Cido Grupa związana z Royal Unibrew, nie wiem czy warzą piwa w tym samym miejscu co kiedyś. W każdym razie na ecie jako producent występuje Cido Grupa.
Ekstr. 12,25%
5,8% alk.
Aromat - karmel, nieco zleżałych owoców, chmielu w aromacie nie wyczułem...-
Channel: Łotwa
-
-
Info za FB profilem Zagłębiowskich Birofilów :
XXV Jubileuszowa Giełda Birofiliów Żywiec 2023
Organizatorzy - Legendary Żywiec Pub&Restaurant oraz Zagłębiowscy Birofile...
-
Channel: Giełdy kolekcjonerskie
-
-
Ekstrakt 12.5*, alko 5.4%
Chmiele: Chinook, Citra, Falconer's Flight, Centennial, Amarillo
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka (częściowo puchata).
Lacing - sporo.
Gaz - średni.
Barwa - pomarańczowy.
Aromat - cytrusy i coś ziołowego....-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-10-30, 16:03 -
-
Piwo kupione w naszym Aldi. Na naklejce na puszce podali, że jest uwarzone w Estonii i że w składzie m.in. słód pszeniczny. Puszka owszem jest to estońsku, ale napisali że to imprort i że 100% słodu jęczmiennego... Kuldne to po estońsku złote. Co ciekawe Cido Grupa (łotewski producent napojów)...
-
Channel: Łotwa
-
-
Na stronie się pojawiło: https://strona.zywiec.com.pl/produkty/zywiec-ciemne/
Tymczasem, rzeczywiście jest w sprzedaży nalewakowej, 03 za 10zł, 0,5 za 12zł. Wrażenia? Ładna czapa piany, lekkie nuty okołoporterowe-w końcu zasyp bardzo podobny, przewija się trochę karmelu, piwo...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment