Posiadam 2 podstawki z Monaco pierwsza ma srednicę 111mm a druga 109mm, nie wiem czy zaliczyć je jako te same podstawki czy jako różne? Chciałbym dodać że jedna jest trochę grubsza od drugiej.
2 podstawki z Monako
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Browar rzemieślniczy w San Francisco, otwierający się kilka razy w tygodniu na kilka godzin dla swoich klientów z własnym wyszynkiem.
Cellarmaker Brewing działa od 2013 roku, nieco na uboczu miasta w nieciekawej dzielnicy, zwłaszcza po zmroku, gdy ulice miasta opanowują bezdomni, rozkładając...-
Channel: USA
2022-04-21, 14:34 -
-
Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
-
Channel: Belgia
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.
https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing
Oferty proszę kierować na...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2024-02-03, 16:44 -
-
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment