Kapsel Litwa - browar?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Czapayew
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.10
    • 1966

Kapsel Litwa - browar?

Proszę o pomoc w ustaleniu z jakiego litewskiego browaru pochodzi ten kapsel.
    Z góry dziękuję
    Attached Files
    "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
    www.piwnekapsle.net
  • yoreck
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.04
    • 526

piłem ostatnio to piwo - jest to na pewno Łotwa,a niestety butelkę wyrzuciłem

Comment

• Promil03
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.10
      • 2833

Wygląda na to, że będzie to łotewski kapsel z browaru Aldaris z Rygi.

Comment

Related Topics

Collapse

• badejza
        przypinka piwna do wymiany na kapsel
        badejza
        Mam jeszcze taką przypinkę piwną z browaru Hirter z Austrii. Wykonana z takiego jakby filcu.
        Wymienię na jakiś fajny kapsel do kolekcji.
        Propozycje na maila
        badejzakot@gmail.com...
        2024-02-03, 16:45
      • Shedao
        Litwa, Kowno, Rusmenių g. 35, Apynys Alaus Darykla
        Shedao
        Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
        2025-01-07, 14:37
      • Shedao
        Litwa, Wilno, Vilniaus g. 29, La Birra Pub
        Shedao
        Dość specyficzne miejsce, bo klimat trochę jak z pubu studenckiego, nazwa... sami widzicie jaka, a w ofercie belgia - Blanche, Dubbel, Witbier. Spróbowałem pierwszych dwóch, Blanche było przepyszne.

Uwaga: knajpa otwiera się o 17, a zamyka, w zależności od dnia, między 4 a 6...
        2025-01-07, 14:16
      • Shedao
        Litwa, Wilno, Gedimino pr. 5, Craft & Draft Brewpub
        Shedao
        Jedyny w Wilnie browar w "nowoczesnym" stylu, oferujący szeroki wachlarz kraftowego piwa. Znajduje się w dość sporej piwniczce, ma ok. 10 kranów. Ja próbowałem: IPUTE (Little IPA), Razor Back (bitter) oraz MoliugElis (dyniowe). To ostatnie było najciekawsze. Nie do końca moje klimaty,...
        2025-01-07, 14:09
      • Shedao
        Litwa, Wilno, Totorių g. 18, Būsi trečias
        Shedao
        Browar czynny codziennie od 11 do pólnocy, a w weekendy do 2. Przyjemny, karczemny klimat. Na kranie trzy piwka: Juodas (ciemne), Sviesus (jasne) oraz IPA. Wszystkie godne polecenia. Warto odwiedzić ten browar podczas wizyty w Wilnie.
        2025-01-07, 14:06
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...