Piwo Sombreros

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    ?, [Brooklyn Brewery] The Stonewall Inn IPA
    e-prezes
    Z dopiskiem Session IPA..

Butelka 330 z firmowym BB kapslem. 4,6 alko. Pewnie więcej na kontretykiecie , ale okularów nie wziąłem

Już po otwarciu czuć aromat chmieli. Tak czy inaczej pachnie zacnie. W smaku jednak mocno łagodne. Ciężko tu wyczuć jakieś estry świadczące...
    2024-10-19, 22:29
  • Javox
    Borsodi, Staropramen Premium
    Javox
    Kupiłem sobie Staropramenka i jak się okazało było to piwo inne niż się spodziewałem.

Pierwsze co czytam na puszce: Wyprodukowano w EU na licencji... Staropramen
    Trochę się zdziwiłem i czytam też kod kreskowy: Borsodi Sörgyár Kft., Rákóczi utca 81, 3574 Bőcs

A...
    2022-08-18, 12:44
  • Twilight_Alehouse
    Kod kreskowy
    Twilight_Alehouse
    Mógłbym spytać w jakim celu podajesz kod kreskowy?...
    2006-02-09, 13:43
  • wpadzio
    DalaBryggeri, Ljus Lager
    wpadzio
    DalaBryggeri to stosunkowo nowy punkt na piwnej mapie świata. Pierwsze piwa trafiły na rynek w 2016 roku, a do rozwoju browaru w znacznej mierze przyczyniła się współpraca z państwową siecią Systembolaget, czyli jedynymi w Szwecji sklepami, które mogą sprzedawać alkohol o zawartości alkoholu...
    2017-12-27, 14:41
  • wpadzio
    Holba, Praga Semi-dark
    wpadzio
    Pragapils to kontraktowiec, który zlecał już warzenie swojej marki Praga browarom w Czeskich Budziejovicach i Litovelu. Półciemne produkuje zaś dla odmiany w browarze Holba, co zostało odnotowane na kontretykiecie. A na stronie podaje jakoby receptura piwa została specjalnie opracowana przez...
    2017-12-27, 13:32
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...