Kapsle z zachodu
Collapse
X
-
-
Dużo pomocne do identyfikacji kapsli znajdziesz na stronie www.bottlecaps.de
Kapsel z literą B (2 nr)-Polska piwo BorysComment
-
Zaglądnij np. na stronę Andreasa Meissnera :
Ce site web est à vendre ! andreas-kronkorken.de réunit des informations et annonces. Nous espérons que vous y trouverez les informations que vous recherchez !
I przeglądaj , przeglądaj...
Np. w dziale Ukraina jest browar Czarnogorskoje , a tam kapsel (piwo biełyje)
nr 7 z Twojego pierwszego linka.piwoppns@wp.plComment
-
Znalazłeś już coś? Mała podpowiedź:
SKAN 1
1 - Nowa Zelandia
3 - Niemcy
4 - Kanada
5 - Rosja
6,7 - Ukraina
SKAN 2
1, 5 - Rosja
2 - Holandia
3 - Ukraina
4 - Kanada
6 - Chiny
SKAN 3 - Rosja
Strony wymienione przez kolegów są naprawdę pomocne."W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
-
Comment
-
Dużo pomocny,jak się nie zna języków jest naprzykład Tłumacz Google.Ja czasem używam przy identyfikacji kapsli na bottlecaps.deComment
-
Zidentyfikowałem prawie wszystkie kapsle, kilka jednak zostało.
Oto skany, poproszę o nazwę piwa oraz kraj pochodzenia
Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.
Comment
-
1) Ukraina - Radomyśl
2) Kanada - Labatt"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
www.zamkoszlaki.com
www.piwnekapsle.netComment
Related Topics
Collapse
-
Większy sklep z towarami spożywczymi i alkoholami ze wschodniej Europy i regionu Kaukazu.
Sporo piw, choć duża część to produkty znane już w kraju - piwa z państw bałtyckich, poprzez Rosję, Ukrainę po Gruzję i Armenię. Można jednak wybrać coś mniej spotykanego.-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Siglufjörður - miast(eczk)o (niespełna 1,2 tys. mieszkańców) - najbardziej wysunięte na północ w Islandii, na półwyspie Tröllaskagi, na brzegu fiordu o tej samej nazwie, który łączy się z Oceanem Arktycznym. Siglufjörður otaczają szczyty górskie sięgające 900–950 m n.p.m.
...-
Channel: Islandia
2024-10-06, 01:35 -
-
Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...-
Channel: Słowacja
-
-
Kiedy zaczęła się agresja Rosji na Ukrainę, przeczytałem gdzieś że browar Pinta razem z browarem ReBrew, uwarzyli piwo - Hazy Discovery Kyiv.
Szkoda że to wszystko urodziło się w takich okolicznościach. Oczywiście przypomniałem sobie wizytę w tamtejszym browarku którą wspominam...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Hi, I am looking for any information about the beer brewery in Zaliztsi/Zalozce, Tarnopol, Ukraine. I found that it was owned by Meyer/Majer Teichholz. I am trying to know further like its brand and its address. Anything would be helpful. ...
-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment