Kapsle z kolekcji

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Petitpierre
    Van Steenberge, Gulden Draak Brewmaster
    Petitpierre
    Piwo jest hołdem od głównego browarnika, jakim aktualnie jest Jef Versele, dla swjego dziadka, Jozefa Van Steenberge oraz 230-lecia założenia browaru. Inspiracją miały być podróże do USA. Piwo jest leżakowane w beczce po whiskey lub whisky-pogrzebawszy troszkę można znaleźć informację,...
    2022-09-20, 17:23
  • Petitpierre
    Van Steenberge, Gulden Draak Smoked
    Petitpierre
    Piwo bardzo drogie, 19zł, ma być solidny dodatek słodu wędzonego, piana zwarta, ale mała, w aromacie ognisko, oscypek, kiełbasa mocno napieprzona, gruszki w occie, wanilia, nuta dolna pieczone jabłka, smak bardzo pikantne, palone, ale już nie ma nut wędzonych, pikanteria papryki, tataraku,...
    2022-08-23, 10:32
  • badejza
    podstawki do wymiany na kapsle
    badejza
    Mam takie podstawki na wymianę na kapsle. Skany pokazują awers i rewers podstawek.
    Interesują mnie w zamian kapsle polskie i zagraniczne, piwne i niepiwne.

https://drive.google.com/drive/folde...lZ?usp=sharing

Oferty proszę kierować na...
    2024-02-03, 16:44
  • otvirak
    kapsle TS Wisły Kraków
    otvirak
    Hej,
    jako kibic TSW z prawie 50-letnim stażem, a zarazem kolekcjoner, zwracam się do P.T. Kolegów z apelem następującym: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, ma i chce odstąpić kapsle ze zdjęć, niech da znać! Mam ok. 25 tych kapsli z różnymi napisami wewnątrz, ale pewnie było ich...
    2024-03-18, 22:52
  • PK44
    Oddam resztki kolekcji mojego ojca
    PK44
    Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
    Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
    2024-01-20, 14:24
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...