Etkiety stoutów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Chitos_
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2010.05
    • 22

Etkiety stoutów

Witam.
    Mimo, że kolekcje etykiet mam jeszcze skromną postanowiłem ją jakoś ukierunkować, wybór padł na piwa z gatunku stout. Moje kryteria są takie, żeby na etykiecie było wyraźnie zaznaczone, że jest to piwo właśnie tego gatunku. Póki co nie mam tego w kolekcji za wiele ale mam nadzieję, że również z pomocą forumowiczów uda się ją jakoś rozwinąć. Póki co nie jestem w stanie dodać skanów tego co już posiadam ale jest to kwestia kilku tygodni .
    Jeśli ktoś posiada etykiety od stoutów bardzo chętnie przyjmę, wymienię się lub odkupię.
    Pozdrawiam.

Related Topics

Collapse

• heckler
    Podmoky, Podmoky 49, Pivovar Smíšek
    heckler
    Pozazdrościć, 190 mieszkańców, a browarek na wsi Podmoky działa już dwa lata. Dokładnie od stycznia 2020 roku i jego właścicielem, piwowarem jest mega sympatyczny pan Petr Smíšek. Pomimo niedzieli, pory obiadowej bez najmniejszych oporów zgodził się przyjechać specjalnie dla...
    2023-07-27, 09:32
  • heckler
    Moravská Třebová, Zámecké nám. 183/4, Knížecí pivovar Moravská Třebová
    heckler
    Moravská Třebová to miasto założone w połowie XIII w. przez Boreša z Rýzmburka. Duża liczba zabytków i dzieł sztuki przypomina o czasach, kiedy to Třebová nazywana była Moravskimi Atenami. Ładne miasteczko z dużym rynkiem, oraz pięknym zamkiem, który jest uznawany za jeden z ważniejszych...
    2023-08-22, 07:08
  • heckler
    Sosnová, Sosnová 66, Pivovar 66
    heckler
    Mała mieścina Sosnová liczy niespełna 700 mieszkańców i graniczy z bardziej rozpoznawalnym, większym miastem Česká Lípa.

To właśnie tu dwóch przyjaciół Milan Zelenka, oraz Michal Charvát postanowili otworzyć własny browar, a na jego siedzibę wybrali stary, od jakiegoś...
    2025-01-17, 10:05
  • bastion
    Ukraina, Kijów, Płoszczad Sołomianska 2b, Sołomianska Brovarnia.
    bastion
    Kiedy wejdzie się do lokalu koło południa, nieco zaskakuje tłumek nienagannie ubranych pań i panów ( o pozostałych 35 płciach nie wspominając) z zacięciem pałaszujących zawartości talerzy. To czas lunchu, gdzie pracownicy okolicznego Mordoru, posilają się przed kolejnymi godzinami wpatrywania...
    2020-01-07, 22:39
  • heckler
    Praha-Kbely, Mladoboleslavská 1122, Kbelský pivovar
    heckler
    Kbely to kolejna dzielnica Pragi która dołączyła do piwnej mapy Czech. Sam pomył otwarcia browaru narodził się trzy lata temu, ale wiadomo, wybór lokalizacji, budowa obiektu od podstaw, oraz załatwianie wszystkich papierków trochę trwa i po trzech latach dnia 19 stycznia 2019 roku otwarto...
    2019-03-27, 06:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...